Boerenrock met Half um Half en DJ Team Het Einde

0259583_Half_Um_Half.jpg
.

LEMELERVELD – Zaterdag 8 juli staat de tent klaar op het Kroonplein voor een olderwets avondje høken, brekken en angoan. Waar vrogger Normaal rond deze datum in Dalfsen optrad, is het dit keer de beurt aan Half um Half en DJ Team Het Einde op het plein in Lemelerveld.

Half um Half uit Usselo mogen zich met recht een Boerenrockband noemen. Overdag werken de mannen met trekker en graafmachine, in het weekend hangen ze de gitaren om de schouders. De Tukkers spelen al een aantal jaar op festivals en tenten in de regio onder het motto: Alles in’t plat. Ze spelen covers van Normaal, Boh Foi Toch, Jovink en Mooi Wark. Met o.a. nummers als: Kameroaden, Rock ’n Roll van eagn Groond en Dan loaj mie stoan, brengen ze ook eigen nummers op de planken. Half um Half is onvervalste Rock ‘N Roll uit het Oosten.

Licht uit

DJ Team Het Einde hoeft in Lemelerveld nauwelijks een introductie. De mannen brengen de sfeer elk optreden weer tot grote hoogte. Muziek draaien, kunnen ze als geen ander en het zat er al heel vroeg in. Vroeger met een LP van Normaal op de bank, nu al weer vele jaren in tenten en zalen. Als liefhebber van Boerenrock mogen zij niet op het podium ontbreken. Ze zullen de avond aftrappen en doen het licht uit als het einde inzicht is.

Kaarten zijn online te bestellen via https://api.eventix.io/3.0.0/redirect/shop/aev5qqbt en te koop bij Café Reimink.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.