Bezoek project Vechtrijk Gramsbergen tijdens de Dag van de Bouw

REGIO – Op zaterdag 17 juni kunnen belangstellenden tijdens de Dag van de Bouw een kijkje nemen bij het project Vechtrijk Gramsbergen. Doorgaans is deze bouwplaats van NONAK B.V. verboden toegang, maar tijdens de Dag van de Bouw op zaterdag 17 juni 2023 is deze van 10.00 tot 15.00 uur opengesteld voor het publiek.

De toegang is gratis en er is een hoop te beleven voor jong en oud. Er zijn ook medewerkers van waterschap Vechtstromen aanwezig om meer te vertellen en te laten zien over het project Vechtrijk Gramsbergen. Het bouwterrein is toegankelijk via de Anerweerdweg te Holthone.

Zestiende editie

De Dag van de Bouw is de dag waarop bouw- en infrabedrijven door heel Nederland hun bouwhekken openstellen om mensen kennis te laten maken met de positieve aspecten en de maatschappelijke betekenis van de bouw en infra. Jong en oud kan op deze zestiende editie ontdekken wat er komt kijken bij het bouwen van onder andere huizen, wegen, ziekenhuizen, sluizen, dijken en stations. Speciaal voor de kinderen zijn er extra activiteiten..

In opdracht van waterschap Vechtstromen en de gemeente Hardenberg wordt project Vechtrijk Gramsbergen gerealiseerd. De uitvoering is gepland van april tot en met oktober 2023. Hier wordt een stromende nevengeul in het gebied tussen De Haandrik en de Gramsbergen gecreëerd en er wordt dichtbij de Anerdijk een nieuwe inrichting van het stadsfront gerealiseerd (denk aan een aanmeerplek voor bootjes en een speelplek voor kinderen). Meer informatie over dit project is te vinden op: www.vechtstromen.nl/vechtrijkgramsbergen. Kijk voor meer informatie over de Dag van de Bouw en de meer dan honderd andere opengestelde bouwplaatsen in heel Nederland op

dagvandebouw.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.