43e editie van het Dalfsen Open tennistoernooi

0259945_IMG2742.jpg
Alle prijswinnaars

DALFSEN – Afgelopen week werd Het Dalfsen Open tennistoernooi gespeeld. Met meer dan 200 deelnemers in vijf dagen was het toernooi drukker dan ooit. Met deelnemers uit verschillende delen van het land was het een hele uitdaging om alle 180 wedstrijden gepland te krijgen. Er waren veel spannende partijen in alle categorieën met een flink aantal deelnemers van DLTC Gerner. Op de nieuwe padelbanen werden demonstratiewedstrijden en clinics gehouden om belangstellenden ook met deze nieuwe tak van sport op de club kennis te laten maken.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.