Word jij de nieuwe MusicStar Ommen?

0257479_krant_2023.jpg
.

OMMEN – Kun jij goed zingen en heb je altijd al op een podium willen staan? Meld je dan aan voor de voorrondes van MusicStar Ommen op 29 juni en 13 juli in de Herberg Music Hall. Opgeven kan tot en met 25 juni, alle muziekgenres zijn toegestaan.

Doe mee en wie weet volg jij Carola van Herpen – de winnares van 2022 op – en win je ook nog eens een bedrag van 250 euro! Misschien is dit wel de start van jouw zangcarrière, tenslotte zijn je voorgangers momenteel veelgevraagde artiesten in het hele land.

Ommer Bissingh

De finale vindt plaats op 19 juli tijdens de ‘MusicStar en Sport’ Ommer Bissingh dag. De vakjury bestaat uit Rob Schuil (muziekleraar), Annet Rumengan (zangeres en zanglerares) en Carola van Herpen (winnares 2022). MusicStar Ommen valt onder de vlag van de Ommer Bissingh, de organisatie bestaat uit: Eric Witteveen, Hans van Lingen en Wendie Kleinlugtenbeld. Kijk ook op Facebook.com/musicstarommen en ga voor opgave naar

www.ommerbissingh.nl

Foto: Ronald Bakker

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.