Weer wordt de slotfase v.v. Vilsteren fataal

EPSE – Voor v.v. Vilsteren stond zondag een ontmoeting in en tegen Epse ophet programma. Op sportpark Het Hassink moesten Dik Runherd en zijn uitverkoren spelers genoegdoening halen voor de ongelukkige thuisnederlaag(1-2). Dan kom je graag op volle oorlogssterkte. Probleem waar Runherd al weken mee worstelt is het omvallen van meerdere belangrijke pionnen, wat afte lezen valt aan de resultaten. De laatste vier duel gingen allen de mist in, waardoor de geelhemden in de lift neerwaarts terechtkwamen. Maar goed,
treuren om absentie van vaste waarden heeft geen zin. Aan wie niet beschikbaar is heb je toch niets. Op het ‘moment suprême’ moeten de elf in
het veld het doen.

Runherd stuurde de volgende spelers de wei in: Koen Kortstee, Lars Noordman,Mike van der Kolk, Rick Kortstee (62. Lars Bloo), Matthijs Kamphuis, RowiHollegien (65. Chiel Kamphuis), Jelle Niens, Pim Kamphuis, Diede Veltmaat,Lars Kampman en Jari Vlierman (58. Stijn Niens).

En weet trok Vilsteren aan het kortste einde. En weer viel de verliezende treffer in de staart van het duel. Het is een vloek die het team van Runherd blijft achtervolgen. “In mijn ogen was een gelijkspel terecht geweest. We hebben goed partij gegeven. Iedere speler een zeven of meer in mijn ogen. Epse heeft een prima team, maar ze kwamen met de schrik vrij.” Met een beauty van afstand zet rechtsachter Lars Noordman de bezoekers op 0-1. Kansen op 0-2 blijven onbenut en dat breekt de ploeg uit het molendorp op. Wie anders dan de staatsgevaarlijke Amir Fizovic brengt de partijen op gelijke hoogte en dan zijn er nog tien minuten te spelen. Die zijn bijna verstreken als ‘rookie’ Mike Kaspers, zeventien lentes jong, de goed keepende invaller-doelman Koen Kortstee verslaat. Wat een pech, of de duvel ermee speelt.

Stand 5E: CCW ’16 21-49, Voorst 21-43, Davo 21-41, Terwolde 21-38 (57-41),Go Ahead 21-38 (43-28), Epse 21-37, Zwolle 21-29, Emst 21-24, Vilsteren21-21, Batavia ’90 21-16 (6 punten in mindering), Wesepe 21-15, en Wissel
21-6.

Vilsteren speelt zondag thuis tegen Terwolde. De wedstrijd op sportpark de Molenesch begint om 14.00 uur.
Verslag: Willem Lampe

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.