Voorbereiding 15e Wandel3daagse Dalfsen volop in beweging

0257087_Wandel3Daagse_Dalfsen.jpg
Albert Huijsjes (Albert Heijn Dalfsen) en Lieke Meijer (voorzitter van de Wandel3daagse Dalfsen).

DALFSEN – Voor de komende editie zijn er wijzigingen aangebracht in de Wandel3daagse van Dalfsen. Het bestuur heeft de intentie de Wandel3daagse een echt feestje voor het dorp te laten zijn. “We hebben geluisterd naar alle feedback en besloten te stoppen met de opzet van het defilé en de prijsuitreiking in Trefkoele “, aldus het bestuur.

“We bedanken de bewoners aan de defiléroute voor alle jaren waarin zij de vlag voor onze wandelaars hebben uitgehangen, voor alle versierde tuinen en gezellige zitjes voor de deur. Medewerkers van Trefkoele danken wij ook voor het meedenken, de flexibiliteit en het gastvrij onthaal van al onze wandelaars en het beschikbaar stellen van de zaal.”

7, 8 en 9 juni

De wandel3daagse blijft zijn kenmerken behouden: drie avonden achtereen wandelen, lopen in groepen en diverse traktaties. Ook de ondersteuning van vrijwilligers blijft. De 3daagse wordt gehouden op woensdag 7, donderdag 8 en vrijdag 9 juni en eindigt elke avond op het Kerkplein. Op vrijdag worden alle lopers ‘gejureerd’ op hun outfit. Het thema is dit jaar ‘zomer’ en het bestuur hoopt op een kleurrijke en bonte stoet tijdens de slotavond van de wandel3daagse.
Natuurlijk is er ook weer plek voor de jongste deelnemers, voor de groepen 1, 2 en 3 van de basisschool is er op donderdagavond 8 juni een speciale Kleine Kornuiten Kabouter route. Voor de deelnemers in een rolstoel, driewieler of scootmobiel is Theo Feijen al druk met het organiseren en het uitzetten van routes.

Online inschrijven

Dit jaar kunnen de wandelaars zich voor het eerst via de website inschrijven (behalve rolstoelers en scootmobielers). Deelnemers die zich hebben ingeschreven, krijgen automatisch een mail waarin staat welk bedrag moet worden overgemaakt. Inschrijven is ook mogelijk op donderdag 25 mei tussen 19.00 tot 19.30 uur bij Goudzwaard Makelaardij, Prinsenstraat 10 in Dalfsen.
Verder heeft sponsor Albert Heijn besloten opnieuw voor drie jaar hoofdsponsor te blijven. Dit is bekrachtigd door het tekenen van een nieuw contract. Tevens worden Hak In, Salland tweewielers en Stegeman Juwelier als nieuwe sponsoren begroet. Het bestuur is erg content: “Zo kunnen we de deelnameprijs laag houden.
Kijk voor meer informatie of online inschrijven op de website

www.wandel3daagse.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.