Training kennismaken met mindfulness

DALFSEN – Op verschillende dinsdagen (30 mei, 6, 13 en 27 juni) geeft Impluz gratis trainingen mindfulness voor inwoners van de gemeente Dalfsen. Deze zijn bedoeld voor mensen die het gevoel hebben alle ballen in de lucht te moeten houden en voor hen die veel stress ervaren. Tijdens de training leren deelnemers om te gaan met stress, piekergedachten en irritaties. Men leert meer afstand te nemen van deze gedachten en gevoelens en de aandacht te sturen, waardoor ontspanning ervaren wordt. De training vindt plaats in de Trefkoele . Aanmleden kan via de website, of bel/email naar: 0570-604900 of info@impluz.nl.

www.impluz.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.