Team Sukerbiet onderweg naar de Alpe d’Huzes

0258422_Trailer_Team_Sukerbiet.jpg
.

LEMELERVELD – De leden van Team Sukerbiet uit Lemelerveld zijn inmiddels vertrokken naar Frankrijk om daar op 1 juni mee te doen aan de Alpe d’Huzes. Veertig mannen en vrouwen, 28 fietsers en twaalf hardlopers en wandelaars, gaan dan met ondersteuning van een team verzorgers proberen om zo vaak als mogelijk de Alpe d’Huez op te wandelen, te rennen of te fietsen.

“We zijn een tijd bezig geweest met de voorbereidingen van de Alpe d’Huzes 2023 en volgende week gaan we dit afronden. Onze activiteiten, ook de Roelofs d’ Huzes van Lemelerveld en de Ladies Night, waren een groot succes. Met alle acties hebben we een mooi geldbedrag binnen gehaald, de persoonlijke sponsoring loopt ook lekker. Wat ons eindbedrag gaat worden gaan we zien op 1 juni, maar het ziet er veelbelovend uit”, zo laat het team weten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.