Schapen scheren op kinderboerderij

OMMEN – Zaterdag 20 mei worden de schapen geschoren op de kinderboerderij in Ommen. 
Tussen 14.00 uur tot 16.00 uur zal schaapscheerder Leen Prins op de kinderboerderij  de vier zwartbles schapen scheren, zodat de dames heerlijk de zomer tegemoet kunnen gaan. Voor de kinderen worden er verschillende activiteiten georganiseerd. Deze activiteiten kunnen worden afgestempeld op een stempelkaart. De kosten hiervan zijn 5 euro per stempelkaart. Net als andere jaren is het ook dit jaar mogelijk om naar het spinnen van de wol op het spinnewiel te kijken. Daarnaast is er ook een kantklosser aanwezig en wordt er gebreid. De entree voor de kinderboerderij is gratis. Vanaf 14.00 uur kan er  stempelkaart kan er een stempelkaart worden gekocht bij de kraam, hiermee kan er worden deelgenomen aan de activiteiten. De kinderboerderij in Ommen is gevestigd aan de Laarweg.

www.kinderboerderijommen.nl

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.