s.v. Nieuwleusen JO13-1JM kampioen

0258032_IMG_7890.jpg
.

NIEUWLEUSEN – Afgelopen zaterdag behaalde s.v. Nieuwleusen JO13-1JM het kampioenschap binnen de 1e klasse. In een rechtstreeks kampioensduel op bezoek bij de nummer twee s.v. Zwolle werd er overtuigend met 0-5 gewonnen. De afgelopen weken werden veel concurrenten aan de zegekar gebonden. Enige concurrent die over bleef was uitgerekend s.v. Zwolle tegen wie de laatste competitiewedstrijd gepland stond. Nieuwleusen begon scherp aan de wedstrijd, tegenstander Zwolle werd vanaf de 1e minuut bij de keel gegrepen en geen moment meer losgelaten. Ruststand 0-3. Ook na de hervatting kwam de voorsprong geen moment meer in gevaar, en werd de voorsprong zelfs uitgebouwd tot 0-5. Na het maken van de kampioensfoto op het hoofdveld van s.v. Nieuwleusen onder het bord ‘Hogerop met eigen talent’, bouwen de spelers nog een feestje.

Foto: s.v. Nieuwleusen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.