Rommelmarkt bij CDS Het Kompas

NIEUWLEUSEN – CDS Het Kompas in Nieuwleusen houdt op zaterdag 3 juni van 10.00 tot 13.00 uur weer een gezellige rommelmarkt. Het aanbod bestaat onder andere uit tweedehands (merk-)kinderkleding en speelgoed.

Maar dat is niet alles. De klusgroep van het Kompas is dit jaar ook weer druk geweest en heeft mooie houten (tuin)meubels en items gemaakt voor de verkoop. Ook hebben vele lokale ondernemers en winkeliers de rommelmarkt gesponsord met prijzen voor het Rad van Fortuin. Samen met de vele (Oudhollandse) spelletjes en een uitgebreid aanbod eigengemaakte culinaire lekkernijen belooft het een rommelmarkt als vanouds te worden! Alle leerlingen hebben een mooie inbreng gehad voor de verkoopkramen en vele ouders en leerkrachten hebben hun handen uit de mouwen gestoken.
De opbrengst van de rommelmarkt is bestemd voor het nóg groener maken van het schoolplein. Ook wordt er nagedacht over een mooie buitenkookplaats zodat de leerlingen kunnen koken met de verse ingrediënten uit de eigen moestuin.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.