Open Dag Vechtdalbrouwerij

0257193_Brouwproces.jpg
Het bouwproces.

DALFSEN – Op zaterdag 13 mei van 11.00 tot 16.00 uur opent de Ambachtelijke Vechtdal Brouwerij Dalfsen, gevestigd aan Molendijk 11, haar deuren in het kader van De Week van het Nederlandse Bier. De Nederlandse bierwereld bruist als nooit tevoren. Bier is de populairste alcoholhoudende drank in Nederland. Nederland heeft meer dan 900 verschillende brouwerijen met vele honderden verschillende bieren. Daarom wordt het hoog tijd om het Nederlandse bier in het zonnetje te zetten en van de lekkerste bieren te proeven. Tijdens de Open Dag ontmoeten bezoekers de brouwers Stefan, Jan, Christiaan, de vrijwilligers en de medewerkers van de Vechtdalbrouwerij. Zij vertellen graag hoe zij het Vechtdalbier brouwen uit natuurlijke grondstoffen zoals mout, hop, water en gist. Uiteraard mag er geproefd worden uit de selectie van veertien soorten speciaalbier. Er kan opnieuw kennis gemaakt worden met het jongste bier ‘Kalm An’ met een laag alcoholpercentage van slechts 2,5%.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.