Nederlands Kampioenschap amateurgolf op Hooge Graven

OMMEN – Hooge Graven Golfclub Ommen verwelkomt op zaterdag 20 en zondag 21 mei voor het tweede opeenvolgende jaar de top van het Nederlandse amateurgolf. Dan vindt daar namelijk opnieuw het NK voor de hoofdklasse dames en heren plaats.

De damesteams die op Hooge Graven strijden om de titel zijn De Pan, Houtrak, Koninklijke Haagsche en Eindhovensche. Bij de heren wordt gestreden tussen de teams van The Duke, Eindhovensche, Koninklijke Haagsche en De Goyer en/of Broekpolder. Op 20 mei staan de kruisfinales op het programma en op 21 mei vinden de finales plaats. De start is op beide dagen ’s ochtends om 08.00 uur en ’s middags om 12.30 uur.Toeschouwers zijn van harte welkom. De toegang is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.