Lionsclub Vechtdal zet zich in voor kinderboerderij

DEDEMSVAART – Tijdens het aankomende pinksterweekend houdt Lionsclub Vechtdal in samenwerking met de organisatie van Foodtruckfestival Hapjes Dag in Dedemsvaart een spijkerslaan-actie voor Dekibo.

Dekibo is een kinderboerderij met een speeltuin aan de Langewijk in Dedemsvaart. Voor het voortbestaan en het vernieuwen van de kinderboerderij is de organisatie afhankelijk van vrijwilligers, donaties en sponsoren. Pony’s, geiten, hangbuikzwijntjes, zelfs struisvogels en nog veel meer andere diersoorten zijn er te vinden. Dekibo wil graag bij elk van de aanwezige diersoorten een informatiebord maken. Hierop komt meer informatie over de geluiden die die dieren maken, hun voedsel, hun namen en andere leuke weetjes die spelenderwijs worden gepresenteerd. Naast dat ze de bezoekers op deze manier van extra informatie kunnen voorzien kan hier voor de jonge bezoekertjes een puzzeltocht bij gemaakt worden.
Sla jij altijd de spijker op zijn kop? Kom dan zaterdag 27 mei en zondag 28 mei 2023 naar de derde editie van Foodstruckfestival Hapjes Dag op het historische terrein van streekmuseum De Kalkovens in Dedemsvaart. Voor meer informatie zie www.lionsvechtdal.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.