Kulturhus De Spil toont hedendaagse fotografie

0257493_Foto_-_Tom_Reuvers_5.jpg
.

NIEUWLEUSEN – Op woensdagmiddag 31 mei om 17.00 uur opent Tom Reuvers, fotograaf uit Zwolle de gevarieerde tentoonstelling ‘Fotografie in de KUNST in de fotografie’ 2. Met dit thema tonen ruim 30 verschillende fotografen hun gevarieerde foto’s aan het publiek. Kulturhus de Spil heeft individuele fotografen en fotoclubs uitgenodigd uit de gemeentes Dalfsen en Ommen.

Er zijn ook foto’s te zien van Tom Reuvers zelf. Hij is een bekend natuur-, portret- en festivalfotograaf. Tijdens de opening geeft Tom Reuvers een uiteenzetting over zijn werk. De laatste jaren koos hij meer en meer de richting van natuurfotografie, in de vorm van vogelfotografie, macrofotografie en landschappen. Het urenlang struinen door de natuur is zijn favoriete bezigheid. In de donkere maanden komt ook avond- en nachtfotografie binnen zijn uitingen naar voren. Door het combineren van verschillende belichtingswaarden in nachtfotografie geeft hij zijn foto’s net een stukje extra. Verder staat hij bekend om zijn workshops en trainingen. Tevens is hij als technisch specialist en schrijver verbonden aan Zoom Magazine.
De exposanten in deze zeer gevarieerde tentoonstelling zijn het fotografenplatform Kamerata uit Dalfsen, leden van de Fotoclub Dalfsen en de fotografen: Rina Huzen uit Nieuwleusen en Anita van der Veen uit Rouveen. Gastexposant is de fotoclub uit Ommen
Deze tentoonstelling is te zien van: 31 mei t/m 29 september 2023 in het Kulturhus De Spil in Nieuwleusen.

Foto: Tom Reuvers

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.