Kindertheater over hersenspinsels en breinbewegingen

0256956_Prof_S_foto.jpg
.

DALFSEN – Zondagmiddag 21 mei om 15.00 uur speelt Professor S. (acteur Said El Abboudi) in de Stoomfabriek. Met zijn indrukwekkende muzikale machine verricht hij allerhande slimme metingen en handelingen die de ‘oooohh’s’ en ‘aaaahh’s’ in golven door de zaal laten klinken.

Deze leerzame, veelzijdige en uitdagende jeugdvoorstelling is gebaseerd op de bekende boeken van Professor S. over het brein door kinderboekenschrijver Fred Diks en illustratrice Mariëlla van de Beek. De regie is in handen van ervaren theaterman Albert Klein Kranenburg. Daan van West zorgt voor steeds weer verrassende muzikale effecten. De populaire hoogleraar neuropsychologie Erik Scherder verstrekte de wetenschappelijk verantwoorde basis voor de boekjes en deze voorstelling over het menselijk brein en gaf er ook één letter van zijn achternaam aan…
Hoe vind je je betere ik? Kun je beter voor jezelf zorgen dan je doet? Hoe maak je jezelf slimmer, actiever, of gewoon een beetje anders dan je tot nu toe bent? Daar heeft Professor S. een antwoord op.
Voor iedereen boven de zes, zeven jaar is een middag met Professor S. een belevenis die de nieuwsgierigheid zal prikkelen en die lang nawerkt in hun hoofdjes. Kaarten zijn te koop bij Primera Prinsenstraat, via de theatersite of misschien nog aan de zaal.

www.theaterdestoomfabriek.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.