Inschrijving voor Datrion Dalfsen geopend

0257600_Datrion.jpg
.

DALFSEN – De inschrijving voor de Datrion in Dalfsen is geopend. Het is hét evenement voor sportievelingen die houden van een uitdaging en willen deelnemen aan zowel de Wandel3daagse, de Fiets3daagse en de Zwem4daagse. De Datrion is een (sportieve) traditie in Dalfsen die jaarlijks meer dan driehonderd deelnemers telt.

Deelnemers kunnen kiezen om een, twee of drie dagen aan iedere activiteit deel te nemen. Ben je ouder dan 6 jaar dan krijg je medaille. Welke medaille is afhankelijk van het aantal dagen dat je meedoet aan elk onderdeel: brons voor elk onderdeel één dag; zilver voor elk onderdeel twee dagen en goud voor elk onderdeel drie dagen. Voor kleuters van 4-6 jaar is er de KabouterDatrion met een aangepast parcours en kortere afstanden. Kinderen krijgen al een gouden medaille als ze aan elk onderdeel één dag meedoen. Doen ze dit samen met papa/mama/opa/oma dan krijgen ook zij een medaille. De feestelijke uitreiking vindt plaats op dinsdag 4 juli vanaf 19.30 uur bij de Trefkoele .
Deelname aan de Datrion is gratis. Aan deelname aan de Wandel3daagse, Fiets3daagse en Zwem4daagse zijn kosten verbonden. Inschrijving voor de Datrion 2023 kan via www.kerngezonddalfsen.nl. Lukt het aanmelden niet, graag even een mailtje sturen naar datrion@dalfsen.nl met aanmeldinggegevens.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.