Infobijeenkomst over Voedselbos Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Werkgroep Voedselbos Nieuwleusen heeft van de gemeente Dalfsen het groene licht gekregen voor de aanleg van een voedselbos. Dat komt aan de Bouwhuisweg (tussen de huisnummers 10 en 12). Met het oog op de plannen houdt de werkgroep op dinsdag 23 mei een informatieavond bij de Molen Massier (gebouw de Peerdestal).

Het is de bedoeling om de direct omwonenden en verdere inwoners van Nieuwleusen bij de plannen te betrekken om uiteindelijk gezamenlijk tot een geslaagd project voor alle inwoners van Nieuwleusen te komen. Dhr. Dijkman, regisseur groen van de gemeente Dalfsen, mevr. Derksen, Landschaps- en voedselbosontwerper en de werkgroep Voedselbos Nieuwleusen geven meer informatie en beantwoorden vragen. Het programma duurt van 20.00 tot 21.30 uur. Aanmelden voor deze avond graag via voedselbosnieuwleusen@gmail.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.