Hersenstichting zet 25 jaar collectantjubilarissen in de bloemen

OMMEN – Voor maar liefst de 25ste keer hebben de dames Janse, Ploegman, Bakker en Flokstra in de week van de collecte van 30 januari t/m 4 februari in Ommen gecollecteerd!

Een bijzondere aangelegenheid en voor de Hersenstichting een reden om het viertal eens flink in het zonnetje te zetten. Marrita Paters regiovertegenwoordiger mocht hen mooie bloemen aanbieden en de jubilarissen beanken voor hun jarenlange inzet.
Met het geld dat de collectanten ophalen, financiert de stichting belangrijk onderzoek en baanbrekende innovaties. Zo worden er steeds meer oplossingen gevonden om de hersenen gezond te houden, beter te behandelen en mensen met een hersenaandoening te helpen mee te doen in de maatschappij. Belangstellenden die collectant willen worden voor de Hersenstichting kunnen zich aanmelden via de website

www.hersenstichting.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.