Heren 1 DTV’84 kampioen 3e divisie

0256147_DTV.JPG
.

DALFSEN – Zaterdag is heren 1 van tafeltennisvereniging DTV’84 kampioen geworden in de landelijke 3e divisie. Vier punten waren op voorhand nodig om zeker te zijn van de eerste plek en dat moest gebeuren in Deventer tegen de heren van Swift 1.

Voor DTV speelden Harmen Kramer, Yoran Tonnema en Jan-Jaap Schipper. Na vijf partijen stond er een klinkende 1-4 voorsprong op de borden en kon het speciaalbier (Swift bedankt!) worden ontkurkt. Nadat de kruitdampen waren opgetrokken werd de wedstrijd uitgespeeld zonder druk en zonder de echte wil om te winnen wat resulteerde in een terecht gelijkspel.

Collectief

De grote kracht dit seizoen was het collectief. Waar vorige seizoenen het niveau binnen het team nog uit elkaar liep, zaten de winstpercentages van de heren dit seizoen dicht bij elkaar: Hugo (71%), Harmen (70%), Jan-Jaap (67%) en Yoran (62%) zaten nog nooit zo dicht bij elkaar. Tel daarbij de wekelijkse steun van non-playing-captain Rik en van Dalfser tafeltennismastodont Batse en het kampioenschap kon DTV eigenlijk niet meer ontgaan. Drie wedstrijden voor het einde van de competitie werd concurrent TTV Assen 2 de genadeslag toegebracht door een 7-3 overwinning. Deze voorsprong kwam de laatste twee wedstrijden niet meer in gevaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.