Heel Nieuwleusen bakt!

NIEUWLEUSEN – Op zaterdag 3 juni, van 14.00 tot 16.00 uur, vindt de eerste editie plaats van ‘Heel Nieuwleusen bakt’. Inwoners uit Nieuwleusen, jong en oud met een passie voor bakken, kunnen dan zelfstandig, of gezamenlijk (ouder en kind bijvoorbeeld) aan de slag. Het is de bedoeling dat deelnemers thuis een taart bakken en deze meenemen naar Kulturhus De Spil. Net als op tv, krijgt ieder bakkersteam een eigen werkruimte in de vorm van een kraam. Hier kunnen de deelnemers dan verder gaan met het decoreren van de taart. De Spil zorgt voor voldoende en divers decoratiemateriaal. Hier zit uiteraard een wedstrijdelement aan verbonden, want: wie maakt de mooiste taart met het thema ‘Zomer’? Bezoekers kunnen tijdens het decoreren de diverse taarten bewonderen en wellicht even proeven.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden (10 euro per persoon/team) tot 27 mei via: horeca@despilnieuwleusen.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.