Grote uitverkoop bij Koops Bedden in Wezep

0257210_koops_verbouwing.jpg
.

(Advertorial)

WEZEP – Slaapkamerspeciaalzaak en familiebedrijf Koops Bedden aan de Rondweg 72 in Wezep breidt uit. Maar liefst ruim 700m2 wordt toegevoegd aan het toch al niet kleine bedrijf.

“Vorig jaar gaf de buurman aan een stuk van zijn zaak te willen verkopen. Wij waren meteen enthousiast en hebben een paar weken later het gedeelte aangekocht”, vertelt Ente Bosma sr.

“Wat gaan we doen met de uitbreiding? Ten eerste krijgen we nu voldoende ruimte voor een overzichtelijk magazijn. Omdat we de laatste jaren uit ons jasje zijn gegroeid, kwam de extra ruimte ons erg gelegen. Verder gaan we aan de voorkant, zowel boven als beneden, onze showroom uitbreiden en herinrichten. Zo zal onze lig- en comfortstudio verplaatst worden naar het nieuwe gedeelte beneden en hebben we boven wat extra ruimte voor showroommodellen. Maar ook in onze bestaande showroom gaan we diverse zaken herinrichten en uitbreiden. Zo zal er extra ruimte gecreëerd worden voor bedden van de buitencategorie (uitzonderlijk in kwaliteit, comfort en uitvoering). Verder krijgen we een nieuwe Tempur studio met de allernieuwste matrassen en bedden en zal onze linnenshop nog uitgebreider en overzichtelijker worden. Kortom een hele metamorfose.

Grandioze uitverkoop

Maar voor we dit allemaal hebben gerealiseerd gaan we eerst flink uitpakken met een grandioze uitverkoop. Alles moet weg!!, Zo is alles in de showroom afgeprijsd met kortingen die wel kunnen oplopen tot 50%! Van complete boxsprings tot hoeslakens, alles is afgeprijsd. Uniek en echt de moeite waard om nu je slag te slaan voor een nieuwe bed, een nieuw overtrek, een dekbed of kussens. Uiteraard vallen deze artikelen onder de garantie van een koninklijk onderscheiden bedrijf en de bijbehorende service. Verder is ook veel decoratie waaronder lampen, vloerkleden, plaids, etc. sterk afgeprijsd. Voor meer informtie bel naar: 038-3761212 of kijk op onze site.”

www.koopsbedden.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.