Geslaagde Ladies Night in Reimink

0257948_LadiesNight.jpg
.

LEMELERVELD – De dames van Team Sukerbiet pakten vorige week dinsdagavond uit met een Ladies Night in Zaal Reimink in Lemelerveld. Daarmee werd geld ingezameld voor de deelname aan de Alpe d’HuZes, waarvan de opbrengst weer naar het KWF gaat. “Het was zeer geslaagd”, zo laten de organisatoren weten.

Gezelligheid en ongedwongenheid stonden centraal. Een flink aantal (Lemelerveldse) onderneemsters was present en de bezoeksters snuffelden volop langs allerhande kraampjes met onder andere sieraden, make-up, kleding(bieb), gadgets en huisraad. Bij de kraam van Team Sukerbiet bestond de mogelijkheid om een kaarsje te sponsoren. Alle gereserveerde kaarsen worden op 1 juni op de Alpe d’Huez uitgezet en aangestoken. Verder waren er meerdere wervelende modeshows met een tiental Lemelerveldse modellen Na afloop werd de pub omgetoverd tot een dames danscafé waarbij de muziek werd verzorgd door de drie enige aanwezige heren, te weten de mannen van DJ Team Het Einde en Erik Witteveen. Foto: Martine Boerdam

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.