Gemeenteraad van Ommen op bezoek bij Noggus&Noggus

0257697_Noggus.jpg
.

OMMEN – Op vrijdag 12 mei heeft de gemeenteraad van Ommen een bezoek gebracht aan Noggus&Noggus in Ommen. Noggus&Noggus is een kringloopwinkel dat zich in zet voor mens, milieu en circulaire economie.
Na een hartelijk welkom door Wilma Voortman, directeur van Noggus&Noggus en Maarten van Dongen van WaardeRing werden de raadsleden rondgeleid door het bedrijf. Noggus&Noggus maakt samen met Kringloop Zwolle deel uit van Circulair Ambachtsnetwerk WaardeRing. Om mensen en materialen op een optimale manier een (nieuwe) kans te geven, is verbondenheid nodig. In het circulaire ambachtsnetwerk WaardeRing werken bedrijven, onderwijsinstellingen en organisaties graag samen om circulariteit structureel op de kaart te zetten.
Naast de 4 kringloopvestigingen van Noggus&Noggus, biedt Noggus&Noggus werkzoekenden een plek om (weer) in het werkritme te komen. Daarnaast zetten zij zich in voor het verminderen van de afvalberg door herbruikbare goederen in te zamelen en te verkopen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.