Feestavond bij Toerclub Dalfsen

0257676_Toerclub.jpg
.

DALFSEN – “Wat een feest”, “Goede organisatie”, “erg sfeervol”, “moeten we vaker doen”.Deze credo’s klonken er zaterdagavond 13 mei na afloop van de door de feestcommissie georganiseerde Toerclub Dalfsen feestavond.
De commissie was in december al met de voorbereidingen begonnen en kon toen nog niet voorspellen dat het weer deze avond positief bijdroeg aan het op het terrein van de club georganiseerde festijn.

Nadat Sjoerd Hofstee, voorzitter van de club de avond samen met de 90 aanwezigen een toost op deze avond en komende activiteiten Erben’s Vechtdaltoertocht en de Fietsdriedaagse uitbracht kon het feest beginnen.
The Collective Five zorgde tijdens de goed verzorgde barbecue voor het muzikale vertier. In deze band speelde zelfs een van de clubleden en het saladebuffet werd ook door een van de leden verzorgd. Ook de voorzitter droeg zijn steentje bij om zelf de cajon te bespelen. Toen het nieuwe clublied ten gehore werd gebracht zongen de aanwezigen in volle borst het refrein mee. De buren die door de commissie vooraf op de hoogte gesteld waren van het feest, bleken ook van de livemuziek genoten te hebben, want al tijdens het feest ontving de voorzitter een mail waarin de melding van het feest en de muziek positief werd gewaardeerd.De feestcommissie had zelfs gezorgd voor een verloting, waarbij door diverse sponsoren mooie prijzen beschikbaar waren gesteld. Na afloop van het feest ontvingen de leden, waarvan velen met hun levensgezel aanwezig waren, nog een leuke attentie uit de Vechtdalbrouwerij.

Foto: Theo Eilert

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.