Feest bij Orthopedagogisch Dagcentrum de Elzenhoek in Ommen

0257802_Ommen_ODC.jpg
.

OMMEN – ODC de Elzenhoek, onderdeel van de Baalderborg Groep, bestaat 50 jaar! Daarom was er op vrijdag 12 mei een feestdag voor de kinderen georganiseerd.

Op deze dag hebben de kinderen meegedaan met de voorstelling van De Lachende Zon, het theater van de zintuigen. Buiten konden ze genieten van een heus brandweer springkussen en in de belevingstuin werden onder het genot van zang en dans poffertjes gegeten bij de foodtruck van Dirk Poffers. Tot slot konden alle kinderen mee met een huifkarrit, aangeboden door de Vrienden van de Baalderborg Groep. De dag werd afgesloten met een BBQ voor kinderen en medewerkers.
Het ODC is een onderdeel binnen de divisie Kind, Jeugd & Gezin van de Baalderborg Groep, waar multidisciplinaire behandeling en begeleiding wordt geboden aan kinderen. Er zijn twaalf dagbehandelgroepen verdeeld over drie verschillende doelgroepen namelijk, school voorbereidend, belevingsgericht & structuurbiedend. Ook vindt er regelmatig observatie en diagnostiek plaats en worden adviezen gegeven aan ouders die vragen hebben rondom de ontwikkeling of gedrag van hun kind (regionale onderzoeksgroep, voorheen IVH).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.