Expositie Danielle Tesselaar

0257573_Danielle.jpg
.

DALMSHOLTE – In de maanden mei en juni exposeert Danielle Tesselaar uit Ommen haar werk in Heileuvers Schilderijenhuis.

Danielle is geboren in Haarlem (1974) en heeft de opleiding tot illustrator gevolgd aan het Grafisch Lyceum in Haarlem en Amsterdam (1995). Ze heeft zichzelf in de jaren daarna verder ontwikkeld tot veelzijdig kunstenaar op diverse gebieden en technieken. Haar interesse is breed, haar onderwerpen komen uit de natuur en het verlangen om te schilderen is altijd aanwezig. Vanwege de vele werkzaamheden op de boerderij met haar man en zoons moet de tijd efficiënt verdeeld worden en dat lukt haar gezien de tentoonstelling. Op zaterdag 20 mei is de kunstenaar vanaf 11.00 aanwezig en kunnen bezoekers met haar in gesprek. De expositie is verder dagelijks vrij toegankelijk te bezoeken tussen 9.00 tot 17.00 uur.

www.heileuver.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.