Dauwtrapviering op Lemelerberg

LEMELE/LEMELERVELD – De Ichthuskerk Lemele en de Brugkerk Lemelerveld verzorgen op Hemelvaartsdag, donderdag 18 mei, een dauwtrapviering op de Lemelerberg. Het is de bedoeling dat de deelnemers eerst een wandeling maken. Vanaf restaurant De Lemelerberg zijn er twee afstanden uitgezet. De lange route over de Archemerberg (ongeveer een uur) start om 7.45 uur; de korte route over het ‘rollerpad’ (een klein half uur) om 8.30 uur. Om 9.00 uur, als iedereen weer terug is, begint de korte dauwtrapviering op het terras van het restaurant. Na afloop wordt gezorgd voor koffie/thee/ranja met krentewegge. Deelname is op basis van een vrije bijdrage.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.