Dalfsen gaat de uitdaging aan: #7dagenwater challenge

DALFSEN – Dalfsen gaat meedoen aan de #7dagenwater challenge. Dat betekent zeven dagen alleen maar water drinken; dus geen cafeïne, suiker of alcohol. De challenge start op vrijdag 9 juni om 17.00 uur en duurt tot vrijdag 16 juni 17.00 uur. Iedereen kan aanhaken.

De spelregels zijn heel simpel: drink alleen (bruisend) water of thee zonder suiker. Eten is natuurlijk gewoon toegestaan. Dit is het tweede jaar op rij dat Kerngezond Dalfsen meedoet aan de water challenge. “Dit doen we niet alleen, in totaal doen er zeven gemeenten mee. Vorig jaar gingen ruim 12.000 deelnemers de uitdaging aan, en dit jaar gaan we voor nog meer waterdrinkers.”
Ook kinderdagverblijven, schoolklassen, sportteams, vriendengroepen en gezinnen kunnen samen meedoen. “Dit werkt heel stimulerend om de waterweek door te komen. We roepen ook bedrijven op om de challenge aan te gaan. Want bij een gezonde werkomgeving hoort voldoende water drinken; als we thuis werken, op locatie of op kantoor.”
Aanmelding via www.7dagenwaterchallenge.nl en ontvang de starterskit thuis. Kerngezond Dalfsen heeft leuke prijzen voor de challenge beschikbaar gesteld. Of je nou in je eentje meedoet, met je gezin of met je klas, je maakt altijd kans op diverse prijzen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.