Concert Ommer Mannenkoor met presentatie nieuw kostuum

OMMEN – Het Ommer Mannenkoor geeft op zaterdag 3 juni een concert in de Hervormde Kerk in Ommen. Het wordt de eerste keer dat het koor in haar nieuwe kostuum optreedt. De kostuums zijn geleverd door de plaatselijke firma Hans Hoogeveen.

Aan het concert wordt medewerking verleend door de bekende organist Louis ten Vregelaar uit Hengelo en plaatsgenoot slagwerker Jos van Elburg van muziekvereniging Soli Deo Gloria. Louis, verbonden aan de Lambertusbasiliek en ook dirigent, bespeelt het Scheuer-orgel, zowel solo als samen met het slagwerk en OMK. Slagwerker Jos heeft al vaker met het Ommer Mannenkoor opgetreden. Dirigent Gezinus Veldman, die de algehele leiding heeft, staat garant voor een uitgekiend en veelzijdig programma.
Het concert begint om 19.30 uur en eindigt om ongeveer 21.00 uur (geen pauze). Kaarten kosten 10 euro (basisschooljeugd gratis) en zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij The ReadShop an de Kruisstraat 3 en de leden van het koor. Zie verder
www.ommermannenkoor.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.