Coiffure Award voor Paula Herbrink van Kapper Dapper

0257977_Paula.jpg
.

HILVERSUM – Paula Herbrink van Kapper Dapper uit Lemelerveld heeft zondag 14 mei tijdens de uitreiking van de Coiffure Awards in Studio21 in Hilversum de Consumer Award in ontvangst genomen. Paula werd gekozen uit 24 genomineerden.

Wat de Oscars zijn voor de filmindustrie zijn de Coiffure Awards voor de kappers van Nederland: de hoogst haalbare prijs. De Consumer Award die Paula won is extra speciaal omdat het Nederlandse publiek mee mocht stemmen over deze prijs. Er werd gekeken naar het complete beeld: haar, visagie, modelkeuze en fotografie. Paula heeft de meeste stemmen mogen ontvangen via Vrouw, Telegraaf, Talkies Magazine, sms en coiffure award.nl. “Ik ben enorm dankbaar dat ik deze award in ontvangst mocht nemen en dat er zoveel mensen hebben gestemd op mijn foto. Het voelt goed dat juist de consument mijn foto heeft gekozen!”
Naast de Consumer Award werden er die avond nog twaalf andere awards uitgereikt.

Op de foto de uitreiking van de Consumer Award. Paula staat tweede van links

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.