Circus Renz slaat tenten op in Ommen

0257630_circus_renz_-_1.jpg
.

OMMEN – Stel je hobbelt tegen middernacht uit een van die gezellige kroegen die Ommen rijk is en slingert op je fiets langs de Voormars. Dan ben je toch geneigd te denken: bliksem, die laatste twee had ik niet meer moeten hebben, want je ziet kamelen.

Nu heeft Ommen wel een grote zandvlakte, genaamd de Sahara, maar daar lopen voor zover bekend alleen paarden, pony’s en honden. Maar geen paniek, het is geen gezichtsbedrog. Circus Renz heeft zijn kampement opgebouwd aan de Voormars. Als onderdeel van de tournee verblijft het circus nog tot en met zaterdag 20 mei in de Vechtstad. Paarden staan centraal in het programma, maar vanzelfsprekend vertonen ook acrobaten hun waaghalzerij in en boven de piste en toveren clowns bij jong en oud een lach op het gezicht. De eerste voorstellingen waren afgelopen weekend. Er volgen nog shows op donderdag 18 mei (17.00 uur), vrijdag 19 mei (17.00 uur), zaterdag 20 mei (14.00 uur) en zondag 21 mei (13.00 uur).

Tekst/foto: Willem Lampe

circus-renz.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.