Bijeenkomst in de Spil over Parkinson

REGIO – InteraktContour en Saam Welzijn Dalfsen houden op donderdag 1 juni een bijeenkomst in Kulturhus de Spil in Nieuwleusen voor mensen met Parkinson en hun naasten/mantelzorgers. Te gast is gedragskundige Corrieke Buist-Veurink. Zij gaat dieper in op het thema: ‘Omgaan met rouw en verlies bij Parkinson’. Na de lezing gaan mensen met Parkinson onder begeleiding van medewerkers van InteraktContour verder met een interactief programma; naasten en mantelzorgers gaan onder begeleiding van medewerkers van Saam Welzijn verdiepend in gesprek. Inloop is vanaf 18.30 uur. De lezing van Corrieke Buist-Veurink start om 19.00 uur. Het programma duurt tot circa 20.15 uur. Aanmelden kan via dalfsen@interaktcontour of telefonisch via 06-51323454.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.