Zoekplaatje

OMMEN – De fotowerkgroep van het Cultuurhistorisch Centrum vraagt uw hulp bij het beantwoorden van vragen over deze foto. Deze is ook te zien op de website: www.museum-ommen.nl, klik op Historisch Archief en dan op: zoekplaatje.

Deze week de andere helft van de foto van de Edith kleuterschool in de Koesteeg uit ongeveer 1953. Omdat er veel kinderen op de foto staan – die bij volledige plaatsing waarschijnlijk onherkenbaar zouden zijn – is vorige week de ene helft gepubliceerd en nu dus de andere helft. Er zijn door de inzender (Willem Bemboom) verschillende namen genoemd. De werkgroep wil graag weten welke naam bij welk kind hoort. Wie herkent zichzelf of iemand anders?

* 1e rij v.l.n.r. 1.(Willem Bemboom) 2. 3. 4. 5?
* 2e rij v.l.n.r. nr.1. 2. 3. 4. 5. en het jongetje staande naast de juf?
* 3e rij nr. 1. 2. 3. 4. 5?
* achterste rij nr. 1. (Agnes van Kesteren) 2. 3. 4. en 5?
* Wat is de naam van de juffrouw, rechts naast de groep?

Reacties kunnen worden gestuurd naar: info@museum-ommen.nl onder vermelding van zoekplaatje 012-2023 of in de bus worden gedeponeerd bij de Molen den Oordt nummer 7 in Ommen. Op dat adres kunnen belangstellenden op donderdagmiddag van 14.00 uur tot 16.30 uur het fotoarchief inzien en zijn er vrijwilligers aanwezig om meer duidelijkheid omtrent ‘Ommer’ stambomen te geven. Ook kan men thuis het fotoarchief bekijken via www.cco-collectiebank.nl en op de website www.museum-ommen.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.