Vechtdaldrive weer voor Bridgeclub Dalfsen

0256145_bridge.jpg
Het winnende team.

REGIO – Afgelopen zaterdag werd in De Kern in Ommen weer de jaarlijkse Vechtdaldrive gespeeld. De organisatie was in handen van Jaike en Bert van Vulpen van Bridgeclub Dalfsen. Na een gezellige middag bridgen met als afsluiting een bitterbal, bleek dat de Bridgeclub Dalfsen (opnieuw) de Vechtdalschaal mee naar huis mocht nemen.
De Vechtdaldrive is een jaarlijkse strijd om de Vechtdalschaal tussen vier bridgeclubs, gelegen aan de Vecht t.w. Hardenberg, Ommen, Vilsteren en Dalfsen. Per bridgeclub spelen verdeeld over vier lijnen, twaalf paren mee, in totaal dus maar liefst 96 deelnemers.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.