Uit eten in Proeflokaal Zuid

NIEUWLEUSEN – In samenwerking met lokale ondernemers houdt Saam Welzijn op verschillende locaties een ‘open tafel’. Het biedt de mogelijkheid aan senioren en alleengaanden om op zondag buiten de deur te eten. Op zondag 16 april om 12.30 uur is er een open tafel in Proeflokaal Zuid. Arjan Dijsselhof verzorgt dan een verse en verrassende maaltijd. Voorafgaand aan de maaltijd kan er een glaasje gedronken worden en na afloop is er gelegenheid om nog wat na te praten. Voor het eten en de consumpties wordt een eigen bijdrage gevraagd. Aanmelden graag voor 13 april bij mevrouw Klompjan, tel: 06-57334492.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.