Tweede paasdag: zoekactie naar de ontsnapte paashaas

0254343_paashaas_foto_media_dichtbij.jpg
.

OMMEN – Het Bezoekerscentrum Ommen houdt op maandag 10 april, tweede paasdag in samenwerking met Kinderboerderij Ommen een zoektocht naar de ontsnapte paashaas. De paashaas is verdwenen uit het hok van de kinderboerderij.

Er wordt een zoektocht gehouden in de ochtend van 10.30 uur tot 12.00 uur en een eentje in de middag, van 14.00 tot 15.30 uur. Het Bezoekerscentrum en de Kinderboerderij vragen aan alle kinderen of ze mee willen helpen zoeken. Het wordt een spannende en vooral leuke zoektocht. Vooraf aanmelden is noodzakelijk, doe dit op tijd want vol is vol. De zoekactie start bij het Bezoekerscentrum Ommen aan de Hammerweg 59a.

Zoekactie

Help jij mee om de paashaas te vinden? Ga dan mee met de locomotief. Kijk onderweg goed rond of je de paashaas ergens ziet. Hij kan niet ver weg zijn, want hij vindt het veel te mooi in Ommen. Geniet tijdens de rit van de omgeving. Vinden jullie de paashaas en brengen jullie hem samen in de locomotief terug naar de kinderboerderij? Dan maak je iedereen en alle dieren van de kinderboerderij blij en de deelnemers krijgen een verrassing als het lukt. Zorg dat je erbij bent en geniet van dit paasavontuur.

Aanmelden

Van tevoren aanmelden is dus nodig en je kunt dan kiezen om deel te nemen aan de zoekactie in de ochtend of in de middag. Meld je aan via het online formulier op de website van het Bezoekerscentrum Ommen. Je krijgt dan een ontvangstbevestiging en als er plek is, dan krijg je ook een bevestiging van deelname. De kosten zijn 7 euro per persoon, dit is inclusief limonade met een verassing, of koffie/thee met een plakje cake.

www.bezoekerscentrumommen.nl 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.