Sing for the King

DALFSEN – Op zondag 30 april wordt in de feesttent naast het gemeentehuis een Sing-in gehouden: Sing for the King.

Deze 10e Sing-in wordt georganiseerd door mensen uit verschillende kerken in samenwerking met de Oranje Vereniging. De presentatie is in handen van Nadja Ottens. Er is ook een kindermoment, waarbij de kinderen naar voren mogen komen. Met het thema ‘Forever King’ brengt dr. Gor Khatchikyan een korte boodschap. Gor Khatchikyan, een Armeens-Nederlandse spoedeisende hulparts, spreker en schrijver verwierf landelijke bekendheid door het tv-programma ‘Premier Gezocht’ te winnen. Als auteur heeft hij vier boeken op zijn naam staan, waaronder ‘Gelukzoeker’. Deze boeken zijn verkrijgbaar bij de boekentafel in de tent.
Sing for the King begint om 9.30 uur. De tent is open om 9.00 uur. De toegang is vrij. Bij de uitgang wordt een collecte gehouden, die – na aftrek van de onkosten – bestemd is voor stichting Mensenkinderen: noodhulp aan de allerarmsten in Albanië, Armenië en Moldavië. St.Mensenkinderen werkt uitsluitend via kerken en lokale organisaties. Na afloop van de Sing-in wordt koffie, thee en limonade aangeboden. Bel voor meer info naar: 0529-434203

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.