Schoolvoetbaltoernooi gemeente Dalfsen harmonieus verlopen

DALFSEN – Op woensdag 5 april is het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi van de gemeente Dalfsen gespeeld. Op Sportpark Gerner hebben 21 jongens- en 16 meidenteams op een sportieve manier lekker een balletje getrapt, waarbij de strijd niet uit het oog werd verloren. Ook het publiek heeft er samen met de kinderen een gezellige dag van gemaakt. De finaleavond vindt vrijdagavond 14 april plaats op het sportpark van V.V. Hoonhorst. Daar wordt de eerste wedstrijd om 17.30 uur afgetrapt. De laatste wedstrijd begint om 19.00 uur, daarna zal direct de prijsuitreiking plaatsvinden door Gerjan Verbeek, Nederlands voetbaltrainer, voetbalanalist en voormalig voetballer. Hierbij worden ook de Fair-Play trofeeën uitgereikt. Het belooft een spannende avond te worden met volop strijd en voetbalplezier. De winnaars van de finaleavond jongens A-poule en meiden A-poule kunnen vervolgens hun voetbaltalenten vertonen in de volgende regiofinales van de KNVB. Publiek is meer dan welkom!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.