Samenzangavond in WH Zwart Hal

LEMELERVELD – Op zaterdagavond 22 april vindt weer een samenzangavond plaats in de WH Zwart Hal in Lemelerveld. Ad Huetink begeleidt de samenzang op het Monarke orgel. Het thema is ‘Psalmen en opwekking’.
Op het programma staan onder andere de werken/liederen Aria from suite in D (J.S. Bach), Fantasie Psalm 124 (J. Propitius), Fanfare (N. Lemmens), Fantasie Psalm 25 (W.H. Zwart) en Fantasie Psalm 108 (K.J. Mulder). Aanvang is om 20.00 uur. De entree bedraagt 10 euro (inclusief koffie/thee met koek en een drankje en hapje na afloop). Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis naar binnen. Reserveren is gewenst en kan op tel. 0572-371838 (Huetink), e-mail: adhuetink@gmail.com. Zie verder:
www.huetink-royalmusic.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.