‘Rouw verwerk je niet, je overleeft je verlies en je leeft ermee’

0254370_Manu_Keirse.jpg
Manu Keirse: “Rouw verwerk je niet, je overleeft je verlies en je leeft ermee.”

OMMEN- Stichting Wereldlichtjesdag Ommen heeft professor Manu Keirse uitgenodigd voor een lezing in het Vechtdal College met het thema: Mensen helpen bij verlies en verdriet.

Op maandagavond 8 mei vertelt dr. Prof Manu Keirse meer over hoe mensen om kunnen gaan met hun eigen verdriet en dat van anderen. Meer weten kan helpen bij verdriet, bij reacties en bij het begrijpen van gevoelens. Als omgeving kun je leren de juiste ondersteuning te bieden en mensen in die cruciale periode van hun leven bij te staan. Er zal gelegenheid zijn om hem vragen voor te leggen. Manu Keirse is een expert op het gebied van rouw en verlies en heeft vele boeken op zijn naam staan zoals: Helpen bij verlies en verdriet, Vingerafdruk van verdriet, Anders leven.

Stichting Wereldlichtjesdag

Inlopen kan vanaf 18.30 uur. De lezing van dr. Manu Keirse begint om 19.30 uur. Voor en na de lezing is er een mogelijkheid om een markt te bezoeken waar plaatselijke bedrijven en stichtingen, gerelateerd aan rouw en verlies te ontmoeten zijn. Er wordt een eigen bijdrage gevraagd van 7,50 euro, inclusief koffie en thee. Deze bijdrage komt volledig ten goede aan Stichting Wereldlichtjesdag Ommen. Aanmelden kan via email info@wereldlichtjesdagommen.nl. Aanmelden betekent: gegarandeerd plek. Bij aanmelding ontvangt men een QR code waarmee het entreebedrag overgemaakt kan worden. Contant betalen is ook mogelijk aan de zaal.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.