Recreatief bridgen in de Olmen

NIEUWLEUSEN – In de Olmen aan het Oosterveen houdt Saam Wezlijn iedere maandagmiddag van 13.30 tot 16.30 uur een bridgemiddag. Belangstellenden zijn welkom om eens mee te spelen en het uit te proberen. Bridge is een kaartspel dat onder de noemer denksport geplaatst kan worden. Het spel vereist concentratie, geheugen, logisch denken en goede samenwerking tussen partners. Daarnaast staan gezelligheid en ontmoeting hoog in het vaandel. Aan deze activiteit zijn geen kosten verbonden, alleen komen de consumpties voor eigen rekening. Aanmelden kan bij het echtpaar Schiphorst, tel.: 06-38963280/0529- 481976.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.