Politiek Verwoord: VVD

0255516_VVD_R_WesterhofJPG.jpeg
.

OMMEN – Verschillende politieke partijen uit de gemeente geven hun actuele standpunten weer. Deze week is René Westerhof van de VVD aan het woord.

Wat een prestatie van de BoerBurgerBeweging (BBB), de grootste partij in onze gemeente. Het is bewonderenswaardig dat zij binnen zo’n korte tijd zo’n groot draagvlak hebben weten te creëren onder de inwoners. Als VVD-fractie zijn wij dan ook blij dat er in onze gemeente zoveel politieke betrokkenheid en interesse is.

Toch moeten wij ook eerlijk zijn, als VVD waren wij niet tevreden met de landelijke koers van de partij. Gelukkig hebben wij als lokale afdeling de vrijheid om ons eigen geluid te laten horen. Wij zijn en blijven een liberale partij die opkomt voor de vrijheid van het individu, de kracht van de markt en de verantwoordelijkheid van de overheid. Lokaal hebben wij als VVD mooie resultaten geboekt. Denk bijvoorbeeld aan de vernieuwing van het centrum, de aanleg van nieuwe fietspaden en de verduurzaming van onze gemeente. Maar ook de zorg voor kwetsbare inwoners en het stimuleren van ondernemerschap zijn belangrijke speerpunten voor ons.

Betere toekomst

Nu de verkiezingen voorbij zijn, is het zaak om als lokale partijen samen te werken aan het welzijn van onze gemeenschap. Wij als VVD zullen constructief oppositie voeren en waar nodig het college van burgemeester en wethouders kritisch bevragen. Maar wij zijn vooral bereid om de handen uit de mouwen te steken en samen te werken aan een betere toekomst voor onze inwoners.
Als VVD zullen wij ons niet laten verleiden tot populisme, maar blijven wij ons inzetten voor de kernwaarden van onze partij. Het is onze overtuiging dat een liberale samenleving waarin mensen zelf keuzes kunnen maken en de verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen leven, de beste garantie biedt voor welvaart, welzijn en geluk.
Tot slot wil ik nogmaals de BBB feliciteren met hun verkiezingsoverwinning. Het is knap om in zo’n korte tijd zoveel mensen achter je te krijgen. Laten we er samen voor zorgen dat we onze gemeente nog mooier en beter maken.

Met vriendelijke groet,
René Westerhof
Namens fractie VVD-Ommen

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.