Opening nieuwe kunstexpositie in Trefkoele

DALFSEN – Aankomende zaterdag 6 mei om 10.00 uur opent wethouder Jan Uitslag alweer de derde kunstexpositie. Het vindt plaats in de Trefkoele en valt samen met Kunst om Dalfsen.

Tijdens deze opening staat de kunst in de vitrines centraal. Door de Provincie Overijssel is vanuit het programma Sociale Kwaliteit een bijdrage aan het kulturhus geschonken waarmee twee nieuwe vitrines aangeschaft zijn. Er zijn werken te zien van diverse kunstenaars, de Historische Kring Dalfsen en de Fotoclub Dalfsen zijn aanwezig en gedurende het kunstweekend exposeren ook Linda van Breemen (Papierkunst/dutch papergirl), Schildersclub Dalfsen en Willem Willemsen (ID Atelier Zwolle). Verder zijn er diverse demonstraties en popkoor Just for Fun treedt op vanaf 14.00 uur. De expositie is te bezichtigen t/m 31 augustus 2023. Kijk op de website voor een overzicht van alle exposanten.

www.trefkoeleplus.nl/kunst-om-dalfsen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.