Ontdek Ommen op 13 mei!

0256650_gemeentehuis_1958_-_CCO.jpg
.

OMMEN – Op zaterdag 13 mei toont Ommen zich van een verrassende kant. Wat te denken van de dag beginnen met een sportieve start? Aanmelden voor ochtendgymnastiek of een ontspannende yogaoefening kan om 8.45 uur aan de Vechtkade nabij het Paviljoen. En op de Markt kunnen belangstellenden onder begeleiding kennismaken met Free Running.

Na deze warming up staat er een ontbijt klaar. De bakkers van Ommen presenteren voor zo’n 400 Ommenaren een ontbijt met Ommer producten. Schuif aan en eet mee. Vooraf aanmelden is noodzakelijk, dit kan bij Sis en Bro of bij Bakkerij Van der Most. Kosten bedragen 7,75 euro per persoon, kinderen eten gratis mee.

Ontdekken

Na het ontbijt kan Ommen op verrassende wijze worden ontdekt. In het Historisch Museum ligt een fietsroute klaar. Zo kan Ommen per fiets ontdekt worden. Dit kan op 13 mei, maar ook op een ander moment. Men fietst op eigen gelegenheid en in het eigen tempo. De fietsroute is gratis af te halen. Liever het stadscentrum met andere ogen bekijken? Maak eens een stadswandeling onder leiding van een gids. Er valt nog zoveel te vertellen over Ommen en haar geschiedenis. Deelname is gratis, maar uit praktisch oogpunt is aanmelden nodig. Dat kan via de website www.ommen775jaar.nl. Daar kan men zich ook aanmelden voor de autopuzzeltocht door alle buurtschappen van Ommen. De tocht gaat door alle buurtschappen en onder degenen die de puzzel juist weten op te lossen wordt een bijzondere prijs verloot. Meer informatie, tijden en locaties zijn te vinden op de website

www.ommen775jaar.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.