Nog plekken vrij voor gezinnen bij de 11e Vechtgenotenrit

0256652_Vechtgenotenrit.jpg
.

OMMEN – Zaterdag 3 juni staat voor de 11e keer de Vechtgenotenrit op het programma: een dag vol ronkende motoren, spelen, gezelligheid, lekker eten en vooral fijne herinneringen maken. Kinderen en hun ouders of verzorgers die binnen het gezin leven met kanker of de gevolgen van kanker, mogen weer een dag mee op trikes, in zijspannen en achterop motoren. Het gaat die dag niet over ziekte, het gaat enkel om ontspanning en lol maken.

Voorgaande jaren zijn deelnemers op verschillende plekken in de regio geweest. Nu is er wederom een mooie lunchplek uitgezocht.

Route

De tocht begint ’s morgens om 10.00 uur bij het Vechtgenotenhuis aan de Beerzerweg te Ommen. Vandaar wordt een mooie route richting de eerste stop gereden. Daar kan men genieten van een heerlijke lunch en de kinderen/ouders kunnen zich ook vermaken met andere activiteiten. Na de lunch wordt er weer een mooie route naar een volgende stop gereden. Daar worden de deelnemers getrakteerd op een ijsje. Na deze stop wordt er traditioneel een rondje door het centrum van Ommen gemaakt om vervolgens weer terug te rijden naar het Vechtgenotenhuis. Daar vinden op dat ogenblik diverse activiteiten plaats omdat het Vechtgenotenhuis haar 15-jarige jubileum viert. Er is een fair, er zijn wandeltochten uitgezet en er worden kinderactiviteiten georganiseerd. Als klap op de vuurpijl wordt er een concert voor Hoop gegeven.

Gulle sponsoren

De Vechtgenotenrit wordt de gezinnen gratis aangeboden. Het organisatieteam kan dat door een aantal gulle sponsoren weer tot in de puntjes regelen. Om een Vechtgenotenrit te kunnen organiseren is de organisatie uiteraard ook afhankelijk van de rijders van een trike, zijspan of solomotor. Zij hebben zich inmiddels weer aangemeld omdat ze het doel een warm hart toedragen.
De aanmeldingen van de gezinnen blijven nog een beetje achter bij de zijspanrijders, motorrijders en trikers. Aanmelden kan dus nog steeds. Mail voor opgave naar vechtgenotenrit@gmail.com.

Foto (2022): Ronald Bakker

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.