NK Eierengooien op paaszondag

0254367_Elsbeth_en_Rene.jpg
.

NIEUWLEUSEN – Op paaszondag 9 april wordt bij ’t Witte Peerd in Nieuwleusen weer het NK (Nieuwleusener Kampioenschap) eierengooien gehouden voor jeugd-, dames-, gemengde- en herenteams.

Favoriet voor de eindoverwinning is het duo Marco Hilberink en Jack Mijnheer. Zij wonnen vorig jaar het spektakel met een afstand van 50 meter. In totaal wist dit koningskoppel maar liefst negen keer het eierengooien op hun naam te schrijven. Het record dateert nog steeds uit 2008 en is in handen van Gerald en Harold de Boer met een afstand van 55 meter.

Inschrijven en tijden

De inschrijving voor de jeugd van 10 tot en met 14 jaar is om 12.30 uur. De jeugd start om 13.00 uur met een afstand van 12.50 meter. De kosten voor de jeugd zijn 2 euro per team. De inschrijving voor de dames- gemengde en herenteams is van 13.00 tot 14.00 uur. De kosten zijn 5 euro per team en alleen contant en gepast betalen, het begint om 14.00 uur. Aan de baan inschrijven is niet mogelijk. Er zijn aparte prijzen voor de damesteams. De dames beginnen op 15 meter en de gemengde- en herenteams op 20 meter.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.