Lions blij met teleurstellende opbrengst

0255872_Uitleg_bij_Peters.jpg
.

REGIO – Afgelopen zaterdagochtend vertrokken de Lions Ommen-Dalfsen met drie elektrische sloepen (met dank aan rederij Peters) richting Hardenberg en Dalfsen. Uitgerust met afvalknijpers en harken visten ze aan beide kanten zoveel mogelijk afval op. Stukken touw, flessen van plastic en glas (zelfs een fles met een brief – ouderwets romantisch). De grootste buit was een oude plastic bierkrat: echter deze was te vuil om als statiegeld in te leveren. In totaal was de opbrengst, ondanks alle inspanningen, slechts een paar vuilniszakken. De Lions zijn uiteraard blij met deze ‘matige’ vervuiling.
In het najaar, na het toeristenseizoen, wordt de actie hoogstwaarschijnlijk herhaald.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.