Leer presentaties maken

NIEUWLEUSEN – Op woensdag 12 april om 14.00 uur is er in de bibliotheek in Nieuwleusen een workshop ‘Presentaties maken’. In deze workshop maakt elke deelnemer zelf een eenvoudige presentatie op zijn of haar eigen tablet of laptop.

Een goed verhaal boeit het publiek extra als er sprekende beelden bij zitten. Bijvoorbeeld in een presentatie op een scherm. Zo ondersteunt de spreker een boodschap. Hiervoor kunnen foto’s, tekeningen, schema’s of illustraties gebruikt worden. In de bekende programma’s Microsoft PowerPoint of Google Presentaties maken deelnemers de meest sprankelende presentaties. Meedoen is gratis, wel is aanmelding nodig, dit kan via

www.bibliotheekdalfsen.nl/presentaties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.