Het Vechtgenotenhuis viert 15 jarig jubileum

OMMEN – Op 3 juni bestaat het Vechtgenotenhuis 15 jaar. Een mijlpaal dat gevierd wordt met tal van activiteiten. Het belooft een gezellige dag te worden, vrij toegankelijk voor iedereen.

Zo is er een fair en lekker eten en drinken. Jong en oud kunnen wandelen door de prachtige omgeving. Verder zijn er diverse activiteiten, muziek, een rad van fortuin én een geweldige spreekstalmeester. Last but not least komt er een landelijke publiekstrekker. Wie dit is? Dat blijft nog even geheim…

Saamhorigheid

Het Vechtgenotenhuis vindt saamhorigheid erg belangrijk. Dat is ook de basis van het centrum voor leven met en na kanker. Het Vechtgenotenhuis bestaat dankzij giften en subsidies van gemeentes, ondernemers en donateurs. Naast financiële steun is ook de liefdevolle inzet van de vele vrijwilligers onmisbaar. Om het Vechtgenotenhuis nog meer onder de aandacht te brengen bij de juiste doelgroep is iedereen welkom naar het jubileum te komen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.